Böjligheter Möjligheter – för barn 3–7 år & familj

Fotograf: Nena Segerbrand

Fotograf: Nena Segerbrand

Fotograf: Nena Segerbrand

Fotograf: Nena Segerbrand

”Bågarna väcker fantasin direkt när man börjar jobba med dem.”Julija Sidner, Sydsvenskan 20170713

”Dans med hög fingertoppskänsla (...) Böjligheter Möjligheter, Embla dans senaste föreställning, är drömmen för den som vill introducera scenkonst hos förskolepubliken. Anna Wennerbeck och Bronja Novak-Lindblad har specialiserat sig på att möta just den åldersgruppen och har med hög fingertoppskänsla utvecklat medel och tilltal som når ända fram. Leken och barnens fascination för kroppens möjligheter är grunden, till detta lägger Embla fantasi, musik och scenografisk form.”Lis Hellström Sveningson, GP 20121207

Böjligheter möjligheter – en bågformad dansföreställning bland klossar där allt är möjligt!

Under 2022 finns det möjlighet att boka Böjligheter möjligheter som utomhusföreställning! Hör av dig till lina@embladans.se för info och bokningar.

Böjligheter Möjligheter i Kulturkatalogen Väst

Historien grenar ut sig som ett lövverk, sticker iväg och varvas med dans, sång och musik. Dansarna balanserar, gungar och studsar mot varandra som färgsprakande, dansande flipperkulor och singlar mot marken som en liten, lätt fjäder. Former och rörelser får ett eget liv när föreställningen ges fritt spelrum i barnens fantasi.

Där en ser en elefant ser den andra en tunnel att krypa igenom, någon en båt och en annan en gunga. En skulptur byggs upp och byggs om för att bli någonting annat…

I Böjligheter möjligheter möter vi både barnens konstnärliga sinne och deras glädje till att bygga och skapa något nytt. Möjligheterna för vad klossarna kan föreställa är oändliga.

Varje föreställning avslutas med en dansverkstad tillsammans med barnen, där de bland annat får testa de bågformade klossarna.

Böjligheter Möjligheter finns som utomhusversion och som mini-böjligheter, en version anpassad för de lite yngre barnen mellan 2-4 år. Kontakta oss för mer info.

Vad säger pressen? Klicka här

Följ oss på Instagram, @embladansochteater

Mer om Böjligheter Möjligheter

Böjligheter möjligheter har spelats på turné utomhus, välkommen att kontakta oss om du vill boka en sommarupplevelse för de sommarlediga barnen eller förskola.