Gående Bord – för barn 4–8 år & familj

Fotograf: Anders Jirås

Fotograf: Anders Jirås

Fotograf: Anders Jirås

”Dans med humor och mycket fantasi." ” ...Kring och runt, ovanpå och under bordet skapar de skickliga dansarna en hel värld av fantastiska rörelser. Det tycks ibland som om kroppens alla leder är ute på egna vägar, på rymmen helt enkelt.”” ...allt blir en enhet av tonkaskader, dansande händer, armar, ben, fötter. Dansarna Ronja och Anna har ett starkt engagemang och mängder av koreografisk fantasi och humor i den sceniska framställningen. Det dånande gensvaret från publiken kunde ingen ta miste på.”Ulla Pagrot, Helsingborgs Dagblad

”Fantasifull dans trollband sexåringar”Elin Lunner, Helsingborgs Dagblad

”Tant grön och tant lila bjöd på en fantastisk föreställning och alla barnen rycktes snabbt med i den svängiga dansshowen.”Gabriel Berndtsson, Lysekilsposten

En svängig dansföreställning för hela familjen!

Dans, rytm och ett bord utgör grunden. Två vandrande dansande vänner kommer bärande på varsin stol och med allt vad som kan behövas när man är ute på vandring – tallrikar, bestick, dukar, lyktor, näsdukar och andra nödvändigheter.

Vännerna är hungriga och vill inget hellre än att duka upp till en festlig måltid. De dansar, bråkar, dukar, blir vänner och sakta men säkert dukas bordet, eller…?

Föreställningen knyter an till den högtid som den spelas i. Det innebär att du som arrangör kan beställa ”Gående bord” med anknytning till Jul, Påsk, födelsedagen eller Allhelgonahelgens spök-tid. Musiken är blandad – från folkmusik till funk.

I anslutning till föreställningen har vi en 20 min lång dansverkstad med barnen.

Vad tyckte pressen? Klicka här

Mer om Gående Bord

Info kommer!