I min värld – för barn 3-6 år & familj

Fotograf: Ola Kjelbye

Fotograf: Ola Kjelbye

Fotograf: Ola Kjelbye

Hur blir det lek? När blir man kompis?

Föreställningens två huvudpersoner är helt olika varandra – den ena är busig, orädd och minsta kryp kan fånga hela hennes uppmärksamhet. Den andra är försiktig, blir helt uppslukad av sina egna projekt och är väldigt intresserad av allt det stora långt bort… Båda ser världen ur sitt eget perspektiv. Vad händer när deras vägar korsas?

Välkommen in i en annan värld, där projektioner och skuggspel skapar en drömsk stämning. Huvudpersonerna fängslar publiken med kroppsspråk, humor och filosofiska frågor om allt från varför det kittlas till hur många stjärnor det finns i rymden. I Min värld lockar barnen att själva utforska, ställa frågor och fundera vidare!

Föreställningen avslutas med reflekterande samtal med barnen.

 

Mer om I min värld

Anna Wennerbeck skapade ursprungligen I min värld som ett beställningsverk för ett danskunskapandeprojekt inom Region Värmland. Den hade premiär i Karlstad i augusti 2014 med dansarna Evelina Boström, Sofia Wirzen och Cathrine Kolping. Under läsåret 2014/2015 spelades drygt 100 föreställningar av I min värld runt om i Värmland. I överenskommelse med Region Värmland tog Anna med föreställningen till EMBLA där den fick nya dansare samt ny kostym, scenografi och ljus.

Läs mer om danskunskapandeprojektet: klicka här