Se Böjligheter Möjligheter i Maj

I maj spelar vi tre offentliga familjeföreställningar av Böjligheter Möjligheter.

Välkomna att se denna bågformad dansföreställning där historien grenar ut sig som ett lövverk, sticker iväg och varvas med dans, sång och musik. Dansarna balanserar, gungar och studsar mot varandra som färgsprakande, dansande flipperkulor och singlar mot marken som en liten, lätt fjäder. Former och rörelser får ett eget liv när föreställningen ges fritt spelrum i barnens fantasi.

Kulturhuset Kåken 14 maj kl 13.00. Mer information och biljetter här.

Brickebacken Trädet, Örebro (Örebro Riksteaterförening) 28 maj kl 11.00 och 14.00. Mer information och biljetter här.

Skapande skola-bidraget används av flera av våra arrangörer för att kunna anordna scenkonst för barn i skola och förskola. Vill ni ha besök av professionella dansare med en genomarbetad och målgruppsanpassad föreställning? Kanske också göra kringaktiviteter kopplat till ett tema eller kopplat till dans? Låt oss samarbeta! Vi skapar ett paket anpassat efter era önskemål som kan användas till ansökan för Skapande Skola.

Vilja Växa är Emblas senaste blackbox-föreställning för barn 3-6 år. Vilja Växa hade premiär i april 2018 och turnerar sedan dess flitigt runt om i landet. Den kommer fortsatt vara möjlig att boka under 2020-2021. Kanske vill ni arbeta med tema natur, växtlighet eller klimatfrågor? Låt barnen se en föreställning i ämnet!

Vår nästa produktion har premiär våren 2020 och kommer turnera uppsökande på förskolor. Även denna föreställning kommer vara möjlig att boka med Skapande Skola. Vill du veta mer? Hör av dig så får du veta senaste nytt!

Välkommen att kontakta vår producent, Elin för mer information: elin@embladans.se, 0705-61 62 64.

Foto Nena Segerbrand
Foto: Nena Segerbrand