För Vuxna
-En angelägen och poetisk dansföreställning 

Träden för vuxna är en nyfiken, angelägen och poetisk föreställning där publiken får följa dansarna och musikern på en koreograferad vandring bland träd. Föreställningen bjuder in till trädens fascinerande värld och aktuell forskning om träd vävs in i föreställningen liksom till en taktil upplevelse.

Föreställningen tar sin utgångspunkt i ett 3-årigt forskningsprojekt kring träd, koreografi och klimatfrågor sett ur ett relationellt perspektiv, en mer jämställd relation mellan människa och natur. Texten utgår från högaktuell trädforskning genom ett samarbete med forskare i centrala frankrike. 

Föreställningen kan bokas för att till exempel sätta fokus på en vandringsled, ett naturreservat eller en park. De som deltar tar in platsen genom rörelse och kropp och skapar en fysisk relation till den 

Föreställningen finns att boka i två verisioner, för vuxen och för barn.

Läs mer om Träden för Barn här

 

Pressbilder: Anders Hagberg 

Träden är en del i Embla dans & teaters GREEN MOVEMENT LAB, som är ett pågående projekt med ett flertal olika dansverk och aktiviteter. I Green Movement Lab arbetar vi med klimatkrisen sett ur ett relationellt perspektiv; en mer jämställd relation mellan människa och natur. 

Föreställningsfakta

Målgrupp: Vuxna 

Koreografi: Anna Wennerbeck i samarbete med Rannhvi Mebius Jormin

Musik: Anders Hagberg

Regi-öga: Cecilia Milocco

Dansare: Rannhvi Mebius Jormin, Anna Wennerbeck

Musiker: Kasper Wennberg

Bokning: info@embladans.se, 0705 61 62 64


Föreställningen finns i två versioner, för vuxna respektive barn och erbjuds även i kortare format vid t ex invigningar och andra event.