Träden

TRÄDEN är en upplevelsebaserad dansföreställning om relationen mellan människan och natur och naturen som konst. Publiken  får följa med på en vandring tillsammans med dansare och musiker där de, om de så vill, blir en del av verket.
Att känna lövet på en växt. Att lägga händerna i den gröna mossan. Föreställningen erbjuder publiken en fysisk upplevelse som  handlar om att vara närvarande i förhållande till alla levande arter.

TRÄDEN har premiär i Uddebo den 26 augusti. För mer information och bokning av plats, kontakta oss på info@embladans.se.

Föreställningar:
25/8 17.00 (generalrepetition)
26/8 18.00
27/8 15.00

Samlingsplats är Väveriet, Kilavägen 11.

Föreställningen är ca 1 timme lång. Observera att den spelas utomhus och innehåll längre partier då publiken går, så kläder efter väder och bra skor rekomenderas.

Träden är en del i Embla dans och teaters GREEN MOVEMENT LAB där vi arbete med temat klimatkrisen sett ur ett relationellt perspektiv; en mer jämställd relation mellan människa och natur.  Med föreställningen vill vi peka framåt mer än att konstatera att läget är akut. Vi vill visa på en väg där vi med ökad anknytning till träden och naturen, en beteendeförändring, kan skapa verklig skillnad. Detta är väl förankrat i klimatforskningen som pekar ut just en starkare anknytning till naturen som något som kan sakta ner den rådande utvecklingen.

Föreställningsfakta

Koreografi: Anna Wennerbeck

Musik: Anders Hagberg

Dansare: Lina Lundin, 
Rannhvi Mebius Jormin, Anna Wennerbeck