Se Böjligheter Möjligheter i Maj

I maj spelar vi tre offentliga familjeföreställningar av Böjligheter Möjligheter.

Välkomna att se denna bågformad dansföreställning där historien grenar ut sig som ett lövverk, sticker iväg och varvas med dans, sång och musik. Dansarna balanserar, gungar och studsar mot varandra som färgsprakande, dansande flipperkulor och singlar mot marken som en liten, lätt fjäder. Former och rörelser får ett eget liv när föreställningen ges fritt spelrum i barnens fantasi.

Kulturhuset Kåken 14 maj kl 13.00. Mer information och biljetter här.

Brickebacken Trädet, Örebro (Örebro Riksteaterförening) 28 maj kl 11.00 och 14.00. Mer information och biljetter här.

IMG_6431

Under det här läsåret kommer Anna Wennerbeck träffa alla förskoleklasser i Mölndal och arbeta med rörelse och eget skapande.

I november reser Anna till Robertsfors för att hålla fortbildning för personal. Fokus ligger på att jobba med dans på förskola och hur man kan integrera dans i förskolans dagliga verksamhet. Parallellt visar vi dansföreställningen Sov Du? och håller lekfulla dansworkshops med alla förskolebarn.

I oktober håller Bronja Novak Lindblad workshops i Göteborg inspirerad av KROM, en konstpedagogisk metod utvecklad av Caroline Wahlström Nesse och Camilla Myhre, Rom for Dans, Norge. Bronja träffar lågstadieklasserna under två kreativa halvdagar.

Kontakta oss för mer information om workshops som passar hos er!

Foto Nena Segerbrand
Foto: Nena Segerbrand